martes, 14 de febrero de 2012

Declaració d'objectius

            Dons aquí ens teniu, a peu del canyó.


Que pretenem amb aquest projecte?

Dons podríem dir que el principal objectiu d'aquest projecte es... passar-nos-ho be mentre fem música
La música ens fa sentir vius, ens fa oblidar els nostres problemes i a vegades ens identifiquem amb certes cançons. Per tant que millor que fer un projecte amb música.

-       No pretenem fer un projecte terapèutic, no volem demanar permís per gaudir i explotar les nostres aptituds amb els nostres companys i companyes musics, i vinculades al món de la música.

-       Què és el que pretenem i d’ acord amb quins preceptes ens agradaria actuar:
o   Actuar localment, per influir globalment, és a dir, portem un any gestant aquest projecte, durant aquests any hem rebut la resposta engrescada de 23 músics i 2 professionals de la dansa. Creiem que s’ està produint un efecte dominó, que no hem de parar i que hem de continuar potenciant.

o   Integració. Passar de la teoria als fets, sabem que ho podem fer, sabem que tenim el talent, i volem que les persones que ens envolten, també ho sàpiguen.

o   Imaginació. Som conscients de la situació actual de la nostra societat, per tant es justament ara en aquests moments en els que cal buscar noves fórmules que ens permetin transcendir, afavorir la nostra auto ocupació i solvència, i descobrir quin és aquell potencial que encara no hem explotat lo suficient.

o   Ambició. Única manera de sobreviure.

o   Utopia. Pensar un futur idíl·lic per futures generacions, posant ara l'esforç.

o   Il·lusió. Motor de totes les coses, amb combustible renovable 100


    



No hay comentarios:

Publicar un comentario